Program: Create a new church, narthex entry, preschool classrooms, and kitchen while expanding & renovating the existing sanctuary. 

Design: The 2 1/2 story entry is facing the main street & existing parking area, and has a covered area for pickup and dropoff. Reception and pastor offices are located near the entry doors for meetings and building supervision. The preschools and Church classrooms are located towards the rear of the building.

The entry gathering space is filled with natural light from clerestory windows above and  connects directly to a tall hallway with south facing windows that allow sunlight deep into the adjaent classrooms through relites. The existing sanctuary was expanded to accomodate a growing membership. As a contextual response many windows and a careful variety of siding was used to address the neighborhood setting.